Astrologie

#zodii supravietuitori #zodii #astrologie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Supravietuitori, invinsi sau puternici

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Supravietuitori, invinsi sau puternici

Zodia ne inzestreaza cu haruri frumoase, dar niciuna nu le are pe toate. Fie ca ai mai multa putere, fie mai mare intuitie, fie mai multa energie, fie mai mare reinstenta dar doar exceptional pe toate. Astfel nevoie de progres si de evolutie devine un mod de viata.

Fiecare zodie isi are plusurile si minusurile ei. Daca esti nascut sub o zodie puternica vei avea de depasit cateva etape pentru a ajunge la potentialul puterii tale. Daca esti nascut intr-o zodie sensibila ai nevoie sa inveti sa devii puternic.

Desigur ca multi dintre nativi isi depasesc conditia si limitarile in dorinta lor de a ajunge cat mai sus.

Iar cei care au cel mai mult de urcat sunt zodiile care se neglijeaza sau cei care au usoare tendinte autodistructive sau cei care au o scara de apreciere diferita fata de legile universale sau cei care vor sa sfideze tocmai ca nu se cunosc suficient.

Inainte de a face o scara a puterii voi diferentia doar un singur lucru. Nativul matur al zodiei este cel care a urcat pe o treapta superioara, altfel orice nativ puternic si care nu a ajuns la maturitatea pe care zodia i-o ofera, atunci el este un pic "adormit".

Asadar o prima treapta, cea a invinsilor este cea a celor care inca nu s-au maturizat, inca dorm sau sunt superficiali fata de viata lor, fata de viata pe pamant, indiferent de zodie.

Raman pe aceasta treapta cel mai adesea, chiar si dupa trezire: Pestii, Gemenii si Fecioarele.

Nativii zodiei Pesti sunt acei eroi care pierd batalia cu sine. Ei au nevoie sa traverseze prin experiente de viata urmatorii pasi: supravietuirea si puterea.

Supravietuirea apare atunci cand ei constientizeaza ca traiesc in defavoarea lor si in favoarea altora si este o etapa in care se separa si se maturizeaza. Iar dupa acest pas isi ating puterea, cea pe care singuri si-o construiesc.

Nativii zodiei Gemeni pornesc adesea in mai multe parti decat pot merge si se gasesc impartiti sau rataciti departe de drumul lor. Unii dintre ei pot ramane in aceste lupte ignorand valorile importante sau cautand sa afle (cu impatimire si o curiozitate malefica) incotro duce acel drum. Sunt cei mai predispusi la depresii si autodistructivitate, indiferent de reusitele din anumite sectoare de viata (adesea profesional). Ajung pe o treapta superioara abia dupa ce isi constientizeaza ignoranta si isi reformuleaza scara de valori cu una universala sau construind noi retete. Devin puternici atunci cand construiesc peste ceea ce au invatat.

Nativii zodiei Fecioara sunt cei mai perfectionisti dintre noi, pentru ca tocmai ei realizeaza cat sunt de mici, ei avand virtutea ca sunt dintre cei mai treziti si prezenti. Urca pe o treapta de supravietuire atunci cand devin observatori si devin puternici atunci cand renunta cu adevarat la imposibil, la perfectionism si invata sa iasa in fata.

Surprinzator printre supravietuitori se numara nativii zodiilor: Leu, Scorpion si Varsator. Ei au virtutiile lor dar uneori orgoliul ii impiedica sa isi recunoasca limitarile si sa isi imbunatateasca valoarea.

Nativii zodiei Leu ajung puternici dupa ce invata sa renunte la control si sa depaseasca panicile (lupta lor cea mai grea si care aproape ii stapaneste). Multi nativi sunt constienti de plusurile lor pe care le aprofundeaza si le inmultesc, dar sunt si neatenti la minusurile pe care le au de depasit. De aceea adesea ei prefera sa ii puna pe altii la treaba motivand cu diferite pretexte, cand de fapt ei nu au putere suficienta.

Nativii zodiei Scorpion ajung puternici dupa ce renunta sa mai actioneze din teama de a fi umiliti sau dupa ce isi depasesc momentele de masochism in care sufera din neincredere. Ei sunt puternici dupa ce renasc si se reinventeaza mergand din ce in ce mai aproape de legile universale. Chiar daca uneori au putea avea tendinta de a incerca tot felul de retete, pana la urma reusesc sa faca supa din aceleasi ingrediente naturale.

Nativii zodiei Varsator ajung sa fie puternici dupa ce vor tine cont de intuitia  si inteligenta lor emotionala. Ei sunt unii dintre cei mai deschisi catre evolutie, insa nu sunt si prezenti in viata lor, in prezentul lor. Ei se refugiaza in viitor si aici pierd. Dupa ce revin in prezent la fel de usor pe cat se proiecteaza in viitor ei ajung sa fie cu adevarat puternici.

Pe treapta celor puternici din inzestrarea zodiei se numara restul nativilor, care, dupa trezire au un potential de putere pe care il vor gestiona in functie de maturitate si predestinare, toti cei nascuti in zodiile: Taur, Rac, Berbec, Balanta, Sagetator, Capricorn.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

Sursa foto: diredonna.it

 

  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog