Astrologie

#astrologie #astre #zodii martie #predictii zodiacale #leu #horoscop #taur #berbec #rac #gemeni

Expertul Acasa.ro, Elena Angelia, astrolog: Pestii – norocosi , dar reticenti. Ce va rezerva astrele in luna martie

Ca orice inceput de primavara, luna martie incita imaginatia si simturile fiecarei zodii in parte. Iata la ce sa va asteptati!

Berbec

Suneti gata sa revolutionati viata celor dragi si sa va  supuneti unei transformari grandioase (look, stil de viata chiar si profesional). Aerul cald si parfumul primaverii va stimuleaza si plan relational. Desi dragostea se manifesta cu multe scantei si este condimentata si cu conflicte pasionale, reusiti sa traiti niste impacari fabuloase.

Atentie totusi, nu va fortati prea tare norocul! In spatele salbaticului martian, luna aceasta vom descoperi un sprit sensibil si romantic, mult mai rafinat si delicat.

Taur

Va merge bine din punct de vedere profesional si, daca reusiti sa evitati conflictele din prima parte a lunii, veti reusi chiar sa iesiti in evidenta si sa fiti laudati pentru calitatile dumneavoastra. Pentru cei in cautare de un job, este un moment favorabil pentru a gasi ceva pe gustul dumenvoastra.

In plan relational, va puteti bucura de stabilitate, profunzime si maturitate. Ar trebui sa va ingrijiti mai mult de latura erotica a relatiei dumneavoastra.

Gemeni

La inceputul lunii va recomand ceva mai multa diplomatie si rabdare in relatia cu seful. Pot aparea anumite solicitari, care nu sunt pe gustul dumneavoastra.

Veti fi plin de idei in luna lui martie (chiar mai mult decat de obicei ) doar ca va lipseste perseverenta pentru a implini ce v-ati propus. Incercati sa va treziti cu 30 de minute mai devreme decat de obicei, daca doriti sa ajungeti la timp la serviciu.

In aceasta perioada sunteti mai imprastiati, prindeti toate semafoarele pe rosu in trafic si punctualitatea e greu de respectat. Vestea buna vine de la Marte in trigon cu Mercur, care va mareste metabolismul, va indeamna sa faceti sport si sa obtineti rezultate rapid, daca doriti sa scapati de kilogramele in plus.

Rac

Jupiter e darnic cu nativii Rac incepand chiar cu 1 Martie. Zeita Fortuna va surade si va ajuta in indeplinirea planurilor, cu conditia sa va indreptati atentia catre cei dragi.

Dupa o perioada diificila, in  care ati tot fost tulburati de Luna neagra, acum puteti sa incepti din nou sa aveti incredere in simturile si intuitiile dumneavoastra.

E bine sa faceti demersuri pentru intarirea sanatatii, nu pentru ca ar fi probleme, ci pentru ca va este mult mai usor sa obtineti rezultate bune si durabile. E o luna dinamica, poate putin prea mult pentru gustul dumneavoastra, dar veti vea forta necesara sa va ocupati de toate. Relatiile cu partenerul de viata pot beneficia de influenta senzuala a lui Venus. Veti experimenta dragostea matura si frumoasa!

Leu

De la Kiron primiti tot felul de idei interesante, care va vor face dornici sa explorati mai mult latura spirituala a vietii dumeavoastra. Va atrage chiar ideea unui pelerinaj in locuri sfinte. Pentru cei mai putin credinciosi, acest aspect sa va manifeste ca un chef nebun de petreceri si distractie (dragi Leoaice, nu ratati oportunitatea de a iesi in oras de 8 Martie!).

Nu este exclus chiar sa va cumparati bilete pentru o vacanta in strainatate.

In relatia cu partenerul ar trebui sa va gasiti mai mult timp pentru dialog. Aveti multe responsabilitati, pe care le puteti rezolva impreuna. Din pacate, nu va fi chiar asa usor. Incercati sa pastrati un ton jucaus, o gluma buna va poate apropia enorm.

Fecioara

Desi va stresati cumplit sa constatati ca vi se poate intampla si dumneavoastra sa nu reusiti sa terminati la timp munca pe care o aveti, Martie vine cu daruri in alte domenii ale vietii. Aveti oportunitatea sa va intalniti cu dragostea si pasiunea.

Dieta pe care o incepeti chiar functioneaza (desi nu cred ca problema dumneavoastra sunt kilogramele, o cura de detoxifiere e binevenita). Poate luati in calcul o vacanta prelungita la mare sau o alta statiune aproape de o apa curgatoare, ca sa uitati de termene. Nu va agitati, nu trebuie sa plecati acum, ci doar sa faceti planuri.

Balanta

Vesti bune! Sextilul dintre Venus si Uranus aduce vantul schimbarii si in viata dumneavoastra. Mai ales in plan relational pot surveni transformari benefice si placute. Aveti nevoie sa socializati mai mult si sa renuntati la a va mai gasi scuze pentru lipsa de la petreceri, intalniri etc.

Partea proasta este ca Marte ramane retrograd in zodia dumenvoastra si veti fugi inconstient de orice interactiune erotica. Puteti imblanzi influenta lui Marte daca va apucati de sport. E o luna in care puteti face economii, cheltuiti cu cap si nu veti avea probleme cu partea financiara.

Scorpion

Veti incepe luna cu mult elan si pasiune! Hotarati sa aduceti un plus de senzualitate si romantism in relatia dumneavoastra. Din pacate, planurile nu se potrivesc intocmai cu realitatea.

Aveti nevoie sa fiti mai atenti la partener, sa investiti mai mult timp si atentie in relatie. Spre mijlocul lunii sunteti mai predispusi la stari tensionate, emotii neplacute care sporesc starea de manie. Vorbiti mai mult cu cei din jurul dumneavoastra despre planuri, despre ce va framanta, oricat ar fi de greu pentru firea dumneavoastra secretoasa, e indicat sa faceti acest efort, daca va doriti sa fiti mai fericiti. Din punct de vedere financiar va puteti astepta la o cheltuiala mai mare, dar necesara (o casa noua, renovare etc.).

Sagetator

Va aflati printre norocosii zodiacului in acesta luna. Totusi, pentru firea dumneavoastra aventuroasa, bucuriile domestice, la care va predispun astrele, ar putea parea marunte. Va recomand sa fiti recunoscatori pentru toate lucrurile frumoase pe care le primiti. O viata de familie armonioasa este o sursa de sanatate si fericire.

Desi iubiti libertatea si noul, in Martie veti fi mai refractari la transformare si va puteti stresa foarte tare atunci cand vi se va cere sa fiti spontani si adaptabili. Toleranta, relaxarea si o mica vacanta de weekend poti fi solutii ideale.

Capricorn

O Luna plina de evenimente neprevazute, care pot zdruncina putin bugetul. Nu va speriati! Venus va este aliat si, exact cand veti avea nevoie mai mult, veti primi un ajutor financiar (prima la salariu, imprumut).

Chiar daca suneti vestiti pentru calmul si disciplina interioara, Luna lui Marte va influenteaza neplacut pe partea comunicarii si tranzactiilor financiare. Fiti atenti la ce semnati, numarati de doua banii pe care ii primiti sau cheltuiti, feriti-va portofelul in spatiile intens circulate si, daca vreti sa faceti o vanzare in perioada aceasta, ar fi mai indicat sa mai amanati. Mare grija la ce cuvinte rostiti la nervi, discutiile in contradictoriu sunt mai dese si s-ar putea sa regretati unele lucruri spuse, fara prea mult discernamant.

Posibilitatea de a trece printr-o interventie chirurgicala e mult sporita.

Varsator

Nu e o noutate ca va place miscarea, dar Martie va transforma in "argint viu". Din pacate, toate aceasta agitatie nu e insotita si de multa eficienta. Incercati, pe cat posibil, sa mai reduceti ritmul si sa nu mai incalcati planurile pe care singuri le-ati facut.

Stresul e la ordinea zilei, dar asta pentru ca va incapatanati sa va impuneti ideile. Guvernatorii zodiei dumneavoastra, Saturn si Uranus, primesc diverse aspecte tensionate din partea celorlalte planete. Acest lucru va poate face sa va simtiti victima unor atacuri ilogice si nejustificate.

Va recomand rabdare si sa apelati la detasarea specifica. Nu va suparati pentru toate nimicurile si folositi timpul acesta pentru latura spirituala a vietii dumneavoastra.

Pesti

Sunteti beneficiarul unei aglomerari de plante in zodia dumneavoastra. Sentimentul general e ca Dumnezeu are grija de dumneavoastra. Din pacate, asta nu va ambitioneaza sa dovediti ca si meritati lucrul acesta, de aceea sunteti mai predispusi sa va complaceti.

Daca va veti ruga mai mult si veti fi consecventi unui tratament, sansele de vindecare sau de sporire a starii de sanatate sunt mult sporite. Planurile dumneavoastra se pot implini extraordinar de repede, cu conditia de a va face niste planuri. E nevoie de mai multa adaptabilitate si nevoie de nou. Sunteti norocosi, dar e cazul sa va implicati mai mult, nu spuneti nu la ideile noi, fara sa analizati situati foarte bine.

Perioada agitata din ultima vreme v-a facut mai tacuti si timizi, dar dupa 19 martie veti prinde curaj in a  va exprima dorintele si nevoile.

 

Date contact:

Web:  astrointerpret.com

Facebook:  Astro-interpretcom

astrologyinterpret

E-mail: contact@astrointerpret.com
Telefon: 0744.821.777

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elena Angheloiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea