Astrologie

#astrologie #zodii #tipologii astrologice #Mercurian

Expertul Acasa.ro, Elena Angelia, astrolog: Influenta planetelor asupra personalitatii - Caracteristicile Mercurianului

Energia planetara cu care rezoneaza fiecare zodie determina anumite caracteristici ale personalitatii fiecarei persoane. In functie de planeta dominatoare se disting 10 tipologii astrologice. Astazi, vom vorbi despre profilul Mercurianului. Simbolul planetei Mercur in astrologie este un cerc avand deasupra o semiluna - aspiratie spre inalt, cunoasterea totala - si dedesubt o cruce - conexiunea cu planul fizic, tendinta de dispersare specifica mentalului inferior.
 

Poate cea mai dificila caracterizare pe care o fac, Mercurianul este mereu surprinzator, schimbator, bun orator, sarmant si greu de definit.

Este cel mai inteligent si sarmant "Vrajitor", pentru ca poate lua orice "masca" doreste si va simti imediat ce isi doreste celalalt sa auda. Jucaus si curios,  Mercurianul este personalitatea care evolueaza foarte mult, pentru ca isi va dori mereu sa cunoasca si altceva. E bine sa isi indrepte atentia si catre latura spirituala a vietii, deoarece are tendinta sa se focalizeze prea mult la nivel social (veti recunoaste cu usurinta un Mercurian, cand amicul dumneavoastra se opreste din trei in trei minute sa mai salute pe cineva).

Mercurianul este mic de statura, suplu si fericitul posesor al unui look adolescentin chiar si dupa varsta de 60 ani.

Are pielea fina, tenul palid-galbui (asemanator asiaticilor), parul inchis la culoare, aspru, deseori cret.

Ochii sunt in primul rand vioi si expresivi, uneori chiar agitati si vor da senzatia de scaner, care nu scapa nimic. De cele mai multe ori sunt caprui-verzui, incadrati de sprancene lungi, inguste, usor arcuite, iar genele lungi si pline de volum. Nu va speriati daca albul ochilor este usor galbui, este ceva firesc la aceasta tipologie.

In mod sigur, veti remarca cu usurinta fruntea inalta, bombata, eminesciana, nasul lung , usor incovoiat si cu varful rotund.

Mercurianul are buze subtiri, iar uneori cea superioara sa fie mai plina.

Barbia este lunga si ascutita (fata in forma de diamant).

Gatul lung ii confera gratie si mobilitate.

Poate fi mai dezvoltat in zona pieptului.

Mercurienii iubesc spatiul si liberatatea de miscare si, pentru ca vor sa fie siguri ca sunt intelesi in totalitate, vor gesticula mult, folosindu-se de bratele lungi, subtiri, dar puternice, palme alungite cu degete fine, elegante, drepte si nervoase.

E posibil sa aiba anumite ticuri: sa se joace cu inele, cu pixul etc.

In palma, muntele lui Mercur este bine dezvolat si evidentiat.

In privinta sanatatii, Mercurianul este predispus la bronsite, astm, pneumonii, migrene, circulatie defectuoasa, accidente in zona bratelor.

Culoarea preferata: galben deschis, dar va fi incantat si de un amestec de culori.

Plante: pin, musetel, valeriana.

Metal: mercur.

Mirosuri: tamaie, rozmarin.

Pietre norocoase:  Chihlimbar, Citrin, Agat, Diamant galben, Ochi de tigru, Safir galben, Topaz galben, Turmalina galbena.

Persoanele nascute in zodiile Gemeni si Fecioara sau cu cu ascendentul in aceste zodii vor putea fi incadrate la acest arhetip. Se regasesc mai des in randul jurnalistilor, cercetatorilor, informaticienilor.

Date contact:

Web:  astrointerpret.com

Facebook:  Astro-interpretcom

astrologyinterpret

E-mail: contact@astrointerpret.com
Telefon: 0744.821.777

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elena Angheloiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea