Astrologie

#horoscop copii #personalitate copii #astrologie copii

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Personalitatea copilului tau in functie de zodie

Cresterea unui copil este un lucru minunat insa in acelasi timp solicitant, indiferent de semnul zodiacal al copilului. Cunoscand punctele forte si punctele slabe, talentele, temperamentul copilului tau, il poti intelege mai bine si il poti indruma catre o dezvoltare armonioasa. Iata cateva carecteristici ale personalitatii copilului tau, in functie de semnul zodiacal.

Berbec

Acest copil detine o sursa interminabila de energie si este determinat sa exploreze totul in jurul sau. Independent si temperamental, vrea sa fie mereu primul, astfel la locul de joaca poate porni un adevarat razboi pentru a-si castiga locul fruntas. Fiind un lider innascut va organiza si initia jocuri. Este important sa lupte penru ceea ce isi doreste insa trebuie uneori sa stie sa piarda. De mic trebuie invatat lectia rabdarii, sa ia in considerare si nevoile celorlalti si sa respecte regulile. Neastamparat, se poate supara si plange foarte usor cand lucrurile nu se intampla intocmai dorintei sale. Creativ, talentat la sport, trebuie tinut mereu ocupat, dandu-i-se activitati precum jocuri educationale, puzzle, jocuri in echipa. Majoritatea sunt pretentiosi la mancare, refuza sa manance acelasi lucru de 2 ori. Predispusi la lovituri in zona capului din cauza neatentiei si grabei.

Taur

Copilul Taur are o vointa puternica, mare nevoie de stabilitate, este foarte important sa se simta iubit, sa i se arate constant mangaiere, dragoste si siguranta. Este ascultator, rabdator, bland, dispus sa ajute pe ceilalti insa foarte incapatanat. Are o conexiune profunda cu natura, fiind interest de flori, copaci, gradinarit, iubeste animalele. Ii place foarte mult sa iasa in natura, la iarba verde, sa se joace in aer liber, la munte sau la mare, ii vei capta atentia prin excursii si drumetii. Atras de tot ce este frumos si luxos, are gusturi rafinate, la de imbracaminte la mancare. Taurul este gurmandul zodiacului, astfel micutul poate fi atras si pasionat de gastronomie, prefera mancarurile fine, deosebite. Poseda talente artistice si poate fi indreptat catre arta. Invata copilul sa fie pregatit pentru schimbari, sa nu loveasca pe ceilalti copii si sa accepte si alte pareri.

Gemeni

Probabil cel mai curios copil din tot zodiacal, micul Geaman s-a nascut pentru a explora, a investiga, a descoperi si a atinge totul. Va pune foarte multe intrebari, comunicarea este cuvantul cheie care ii defineste. Poseda o inteligenta sclipitoare, energic sau agitat, se plictiseste repede si trece la urmatoare idee, trebuie invatat sa fie organizat, incepe multe lucruri in acelasi timp si nu termina nici unul. Creativ, vesel, sociabil, pentru el totul este un loc de joaca si are capacitatea de a inventa tot felul de povesti, prieteni imaginari. Se imprieteneste usor cu ceilalti copii, ii puteti da activitati in care sa-si foloseasca mainile, talentat la scris si vorbit, invata usor limbile straine, poate sa aiba abilitati tehnice, calculatorul fiind o atractie constanta insa cu grija sa nu devina o dependenta. Trebuie incurajat sa spuna intotdeauna adevarul si sa nu manipuleze prin cuvinte.

Rac

Este un copil sensibil care are nevoie constanta de iubire, imbratisari, mangaiere, in special din partea mamei. Este important sa se simta in siguranta si protejat, tinut departe de orice sentiment negativ sau tensiune care il pot afecta profund. Este timid, retras, prefera locurile linistite, cel mai bine se simte acasa inconjurat de cei dragi decat printre persoane noi. Detine multiple talente, iubeste muzica, animalele de companie, poate fi colectionar si uneori prefera sa se joace singur decat cu alti copii. De mic se implica sa ajute la treburile casnice sau sa stea cu fratii mai mici, fiind protector si iubitor. Incurajati-l sa aiba incredere in el, sa-si exprime sentimentele, comunicati deschis dar descurajati manipularea prin emotii, poate plange des pentru a obtine ceea ce-ti doreste.

Leu

Acest copil este plin de viata, optimist, vesel si mereu pus pe glume. Manifesta emotii puternice, foarte generos si binevoitor cu cei din jurul sau. Simte nevoia sa fie in centrul atentiei, sa straluceasca si sa fie admirat, insa trebuie sa inteleaga de mic ca si ceilalti conteaza, poate sa planga sau sa se supere cand altcineva se afla in lumina reflectoarelor. Incurajat si indrumat sa-si exprime latura artistica, il puteti inscrie la cursuri de teatru si actorie, muzica, dans sau gimnastica. Iubeste animalele, distractia, competitia sportiva. Adeseaza-I tot timpul cuvinte incurajatoare, cauta oportunitati prin care sa ii dezvolti abilitatile organizatorile, talentul innascut de a conduce, invatarea cooperarii si finalizarea lucrurilor incepute. Trebuie sa invete sa multumeasca atunci cand este ajutat, sa nu fie mandru si arogant, sa nu se laude cu realizarile sale.

Fecioara

Un copil foarte cuminte, linistit si ascultator. Perfectionist, inclinat catre analiza si observarea detaliilor, de obicei este ordonat si meticulos, foarte pretentios si uneori critic atat cu el cat si cu ceilalti. Uneori timid, trebuie indrumat sa socializeze, introdus in grupuri de copii, insa este bucuros sa aiba ca partener de joaca un animalut de companie. Este foarte serviabil si saritor, plin de compasiune si preocupat de bunastarea celorlati. Atras de jucariile mecanice, carti, caiete de scris sau colorat, mintea activa poate fi ocupata cu activitati creative, puzzle-uri, activitati de construit diverse obiecte, mestesugarit. Minte agera, invata foarte repede, talent catre matematica, stiinte, cercetare, medicina. Trebuie sa invete ca uneori este normal sa gresesti, sa reduca critica excesiva, modest trebuie incurajat sa aiba incerede in el, are nevoie de rutina zilnica.

Balanta

Copilul Balanta este orientat catre pace si armonie, nu vrea sa deranjeze sau sa supere pe nimeni si de multe ori poate lasa de la el, pentru a pastra o atmosfera placuta. Poseda calitati precum diplomatie, inteligenta, blandete, farmec. Sociabil si cooperant ii plac jocurile in echipa, sa fie inconjurat de alti copii, asa se simte si se distreaza cel mai bine. Are nevoie deosebita de dragoste si atentie, rasfat si mangaiere. Apreciaza frumosul, are gusturi deosebite, inca din copilarie este elegant si atent cu tinuta si atitudinea. Sentimentul de echilibru, iubire si armonie ii dezvolta creativitatea, are imaginatie bogata si talent artistic. Poate canta, desena, dansa, scrie, straluci pe scena, astfel il puteti inscrie la astfel de cursuri. Trebuie sa invete sa fie hotarati, sa nu se lase influentat, sa-si dezvolte increderea in sine si simtul corectitudinii si al adevarului.

Scorpionul

Un copil sensibil si receptiv are o nevoie deosebita sa se simta in siguranta. Micul Scorpion poate sa fie introvertit, preferand sa stea retras, sa se joace singur decat cu ceilalti copii. Linistit, atent la tot ce se intampla in jurul sau, inteligent si foarte intuitiv, indraznet si curajos. Se poate ca acest copil sa fie secretos si sa nu-si dezvaluie usor sentimentele, astfel este necesar sa vorbiti deschis despre orice subiect, sa ii castigati increderea, sa se poata deschide si sa-si dezvaluie intentiile, emotiile. Prefera sporturile acvatice, jocurile strategice, povestile misterioase, seturile de chimie, stiinta, cercetare, atras de jocurile unde poate descoperi lucruri noi. Poate avea talent muzical, interest de moda, foarte creativ, ii place sa participle la diverse concursuri. Trebuie invatat sa imparta cu ceilalti, sa nu fie posesiv, sa ierte usor, sa nu manipuleze si accepte diversitatea.

Sagetator

Copilul Sagetator este incantat sa descopere lumea, extrem de optimist, insetat de cunoastere si mereu cu zambetul pe buze, instinctul natural este sa exploreze si sa depaseasa toate limitele fara teama de consecinte. Independent, sincer si direct, va spune mereu adevarul sau ceea ce gandeste, fara sa isi dea seama ca uneori poate rani pe ceilalti, trebuie sa invete sa spuna adevarul intr-un mod diplomat. Are nevoie in permanenta de schimbare si noutate, de libertate si aventura, oferiti-i spatiu si incredere, insa trebuie sa invete ca regulile sunt facute pentru a fi respectate! Ii place sa calatoreasca, sa mearga cu prietenii in excursii, inclinat catre limbile straine, schimbul cultural prin joaca cu copii de alte nationalitati il pot ajuta sa se dezvolte. Are multa energie si trebui tinut ocupat prin activitati creative. Nu il minti sau pacali, isi va pierde increderea in tine.

Capricorn

Se spune despre Capricorn ca este copilul batran al zodiacului, datorita personalitatii sale, matur, serios si muncitor inca din copilarie. Are nevoie foarte mare de afectiune, chiar daca nu-si arata sentimentele. Acest copil este interesat sa invete, sa citeasca in favoarea jocului cu ceilalti copii, sa-si imbunatateasca constant calitatile, prefera sa-si asume sarcini si responsabilitati in gospodarie, trebuie invatat sa fie flexibil, sa aiba un echilibru intre studiu si joaca. Nu ii place risipa, si incepe sa economiseasca de mic, fara a cheltui pe dulciuri sau jucarii. Stabil, consecvent, loial, ascultator este mereu ingrijorat sa nu-si dezamageasca parintii. Ambitios, inteligent, conducator innascut poate fi indrumat catre jocuri si activitati in echipa, matematica si informatica, ateliere de creatie, constructie. Invata-l sa gandeasca pozitiv, sa nu ii fie frica sau rusine ca a gresit.

Varsator

Micul Varsator este sociabil si se imprieteneste foarte usor cu ceilalti copii. Este deschis, vesel, tolerant si se poate razvrati daca nu este lasat liber sa exploreze si sa-si exprime creativitatea si gandirea originala. Inventiv si inclinat catre progres si noutate, va inventa tot felul de jocuri, atragandu-I si pe ceilalti participanti la joaca in povestile lui. Atras si fascinat de tehnologie, poate fi indrumat catre cursuri de informatica, automatica, astronomie. Copilul Varsator poate fi un om de stiinta in devenire, gata sa cucereasca noi orizonturi si sa deschida noi frontiere. Excentric si nonconformit, atrage atentia celorlalti, este aparatorul grupului, se revolta in fata nedreptatii. Incurajati-I spiritul umanitar si de echipa, inscrieti-l la gimnastica sau cursuri de stiinte. Este rebel, trebuie sa invete sa asculte sfaturile parintelui si sa respecte si opiniile celorlalti.

Pesti

Este extrem de talentat, creativ si sensibil. Visator, are tendinta sa isi creeze o lume departe de realitate unde domina armonia si iubirea. Ofera-i multe imbratisari, spune-i frecvent ca il iubesti deoarece are nevoie imensa sa se simta iubit, incurajat, apreciat. Milos, binevoitor, intelegator si dedicat sa ajute insa trebuie invatat sa nu-i lase pe ceilalti sa profite de bunatatea lui. Idealist, poate suferi foarte usor daca este respins sau ceilalti copii il ranesc. Il va bucura sporturile acvatice, patinajul, dansul, incurajati-l sa-si descopere talentele artistice, deoarece poate canta, scrie, desena foarte frumos, poate urma cursuri de fotografie, actorie. Invatati-l sa-si confrunte temerile si fricile, sa aiba incredere in el, sa fie sincer si deschis. Implicati-l in spectacole, grupuri unde sa ia contact cu multe persoane si sa-si depaseasca timiditatea. Atentie la excesele alimentare!

Sursa foto: nannynme.co.za

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Dinca

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea