Astrologie

#ce spune cifra destinului despre tine #numarul destinului #cifra destinului #caracter

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Ce este cifra destinului?

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Ce este cifra destinului?

Numerologia ofera posibilitatea de a cunoaste trasaturile pozitive si negative de caracter, potentialul, slabiciunile, predispozitiile genetice, tendintele esentiale ale personalitatii etc.

Vibratia nasterii, numita si cifra/numarul destinului este cel mai important numar individual, care se gaseste in data nasterii, vibratie care iti defineste caracterul si personalitatea si te insoteste toata viata. Cifra destinului arata in ce directie trebuie sa te indreptati pentru o evolutie armonioasa.

Cum se calculeaza cifra destinului?

Cifra destinului este calculata prin simpla adunare a tuturor cifrelor din data nasterii, pana obtii o singura cifra.

Luam exemplu o persoana nascuta pe data 21.12.1987

2+1+1+2+1+9+8+7= 31

3+1= 4 – Este cifra destinului

Daca prin adunarea datei de nastere se ajunge la un numar maestru (11, 22), acesta nu se mai reduce.

Cifra destinului 1

Daca ai cifra destinului 1, esti o persoana hotarata, activa, care avanseaza permanent, capabila sa conduca, dai dovada de curaj si ambitie. Luptator, nu dai inapoi in fata obstacolelor, ai mare incredere in fortele proprii si initiezi proiecte indraznete. Esti o companie placuta, iti place sa explorezi, sa te aventurezi. Scopul in viata este obtinerea libertatii, independentei si realizarii personale.

Cifra destinului 2

Sunteti o persoana blanda, vesela, iubitoare si prietenoasa. Fire timida, sensibila, usor de influentat. Diplomata, faci compromisiuri pentru a mentine pacea si armonia. Romantica, deschisa, calda, te dedici persoanei iubite insa poti deveni posesiva. Apar schimbari de dispozitie deoarece absorbi emotiile si starile celor din jur, invata sa te detasezi. Scopul vietii este gasirea echilibrului si cooperarea.

Cifra destinului 3

Daca cifra destinului tau este 3 esti o persoana norocoasa, protejata de divinitate! Popular si plin de viata, aduci veselie in jurul tau, te faci remarcat prin abilitatile de comunicare excelente, inteligenta. Cifra destinului 3 caracterizeaza multe personalitati din lumea divertismentului (scris, teatru, muzica). Atentie la excese! Scopul vietii este folosirea talentelor creative si de exprimare intr-un sens pozitiv.

Cifra destinului 4

Persoana care are cifra destinului 4 gandeste, organizeaza si construieste pe termen lung. Esti serios, eficace, harnic, practic. Matur, iti asumi responsabilitati, nu iti este teama de munca. Gestionezi bine finantele, iti stabilesti un buget si il respecti chiar daca vei indura lipsuri. Nu uita sa te relaxezi sau sa te distrezi. Atitudinea pesimista atrage greutati! Scopul vietii este construirea unei vieti pe temelii solide.

Cifra destinului 5

Daca cifra destinului tau este 5, inseamna ca esti independent, ai abilitati oratorice, esti iubitor de aventura, vrei sa fii liber sa descoperi lumea si sa atingi succesul. Banii ii castigi usor insa la fel de repede ii pierzi. Atitudinea vesela, optimista si tinereasca ii binedispune si motiveaza pe cei din jur. Nu suporti rutina si activitatile plictisitoare. Scopul vietii este promovarea schimbarilor si cautarea libertatii.

Cifra destinului 6

Persoana care are cifra destinului 6, este romantica, inzestrata cu farmec extraordinar, atrage privirile prin frumusete si rafinament. Ai capacitatea de a pune capat conflictelor lasand loc armoniei. Loial, echilibrat, deschis si bland iti faci prieteni pe viata. Familia este importanta, iti doresti liniste si intelegere in camin. Uneori iti faci griji inutile! Scopul vietii este asumarea responsabilitatilor si gasirea armoniei.

Cifra destinului 7

Daca cifra destinului tau este 7, inseamna ca esti o persoana ganditoare, visatoare careia ii place sa se izoleze si sa mediteze. Invata sa te increzi in intuitie si sa-ti gasesti pacea pe calea spirituala. Esti perfectionist, lucrezi mai bine singur, nu te atasezi de lucrurile materiale. Ai tendinta sa devii pesimist, egocentric, irascibil! Scopul vietii este urmat prin cercetare, spiritualitate si acumularea de experienta.

Cifra destinului 8

Daca cifra destinului tau este 8, esti determinat sa acumulezi bunuri materiale. Puternic, ambitios, practic, indraznet, bun organizator, iti faci planuri pe termen lung, adori competitia si lupta pentru putere. Exigent, gelos, fidel, nu-ti arati usor sentimentele. In goana dupa averi si putere, nu neglija familia! Scopul vietii este obtinerea independentei, gasirea echilibrului material prin mijloace cinstite.

Cifra destinului 9

Persoana cu cifra destinului 9 este binevoitoare, plina de compasiune si empatie, generoasa, onesta. Carismatic si creativ, talentat si plin de imaginatie inspiri si motivezi pe ceilalti. Vizionar, iti doresti sa schimbi lumea, sa o faci mai buna, sa ajuti la dezvoltarea si avansul umanitatii. Uneori esti naiv si risti sa fii manipulat! Scopul vietii este urmat prin manifestarea compasiunii si promovarea noutatilor.

Cifra destinului 11

Cifra destinului 11 arata o persoana intuitita si interesata de spiritualitate. Un numar maestru confera maturitate, intelepciune, intelegere si cunoastere dincolo de limitele normale. Ai o personalitate fascinanta, minte deschisa si inventiva, surprinzi cu obiective grandioase. Atentie la diferenta dintre vis si realitate! Scopul vietii este urmat prin acceptarea intelegerii intuitive si a adevarurilor spirituale.

Cifra destinului 22

Cifra destinului 22 este cea mai puternica dintre toate. Vizionar, reformator, concepi planuri marete si reusesti cu hotarare, calm, perseverenta, sa transformi cele mai ambitioase proiecte in realitate. Plin de resurse, disciplinat, ai capacitatea de a constui, de a acumula bunuri materiale. Stapaneste la cote minime aroganta si materialismul! Scopul vietii este urmat prin servirea umanitatii, ajutand la progres.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

Sursa foto: pinterest.com

  •  
  •  
Andreea Dinca