Astrologie

#astrologie #cadouri craciun #zodii craciun #zodii cadouri

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Cadoul de Craciun in functie de zodie

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca:  Cadoul de Craciun in functie de zodie

 A venit decembrie, iar Craciunul bate la usa! Este luna sarbatorilor, perioada minunata din an in care daruim celor dragi zambete, iubire, imbratisari dar si cadouri. Astrologia te poate ajuta in alegerea cadourilor potrivite, pentru a surprinde persoanele speciale din viata ta. Daca nu te-ai gandit pana in acest moment ce daruri sa cumperi, cunoscand zodiile celor dragi poti sa afli ce cadouri li se potrivesc. Bineinteles discutam pentru zodii la nivel general, si nu in functie de nevoile si dorintele fiecarui nativ in parte. Iata mai jos cateva exemple de cadouri care s-ar potrivi semnelor zodiacale.

Berbec

Berbecul este foarte energic, curios, ii place sa experimenteze lucruri noi si il poti surprinde oferindu-i cadou un bilet la un eveniment sportiv. Este fascinat de gadgeturi, astfel poti cumpara un telefon/tablet sau o consola de jocuri. Daca alegi un articol vestimentar tine minte ca ii place culoarea rosu, nu dai gres nici cu o bijuterie/ceas deoarece adora pietrele pretioase.

Taur

Taurul are gusturi rafinate si apreciaza cadourile scumpe. Iubeste arta, ii poti cumpara un obiect decorativ sau un bilet la un spectacol de teatru/opera. Mereu in pas cu moda il vei face fericit cu o bijuterie sau alege un pulover din casmir, ii plac tesaturile delicate. Pasionat de gastronomie, pune-i sub bradul de Craciun ustensile de gatit, condimente deosebite sau o cutie de ciocolata gourmet.

Gemeni

Geamanul, caracterizat prin curiozitatea copilaresca este incantat de cadouri ce cuprind jocuri video, tablete, componente de calculator, telefon mobil. Calator innascut, ii poti cumpara accesorii de calatorie (camera foto, harti, ghiduri turistice) sau pentru o surpriza minunata, bilete de avion intr-o noua destinatie. Cremele de maini parfumate sau cartile pot fi cadouri extrem de apreciate.

Rac

Racul adora perioada sarbatorilor cand toata familia se reuneste acasa. Pune mare pret pe felul in care este impachetat cadoul iar articolele hand-made ii ating sufletul. Ii place sa se rasfete, astfel ii poti face cadou o zi la SPA, si garantat il vei face fericit. Bijuteriile din argint, ornamente pentru casa, ustensile de gatit sau o sticla speciala de vin, deasemeni il pot cuceri pe nativul Rac.

Leu

Leul este atras de lux si stralucire, iubeste cadourile care il fac sa se simta special. Poti sa ii pui sub bradul de Craciun imbracaminte eleganta sau accesorii deosebite, bijuteri din aur gravate cu numele sau. Ii place sa se relaxeze, sa se rasfete, sa se ingrijeasca astfel un voucher pentru manichiura, coafor sau masaj alaturi de parfumuri sau cosmetice scumpe il vor super incanta!

Fecioara

Fecioara este o perfectionista si se asteapta sa primeasca cadoul care sa ii acopere toate cerintele. Fire practica, pretuieste cadourile utile, precum obiectele vestimentare sau produse electrocasnice. Are grija de sanatate si de aspectul fizic astfel un cos cu produse bio (lotiuni,sampoane, tratamente) este o alegere interesanta. Lista de cadouri poate include si obiecte decorative, ceasuri sau carti.

Balanta

Balanta, iubitoare de echilibru, armonie si frumusete, va fi incantata sa primeasca de Craciun, obiecte de arta, lumanari decorative, cd-uri cu muzica relaxanta, uleiuri pentru aromaterapie, cosmetice. Activa si sociabila, ii poti darui un abonament la cursuri de dans. Este in pas cu moda, ii plac articolele vestimentare delicate si pretioase. Nu uita ca adora accesoriile si bijuteriile!

Scorpion

Scorpionul iubeste misterul si suspansul, il poti surprinde cu un roman politist, puzzle sau o colectie de filme documentare pe dvd. Este pasional, seducator si magnetic ii poti cumpara un articol deosebit de lenjerie alaturi de un parfum cu design luxos. S-ar bucura sa primeasca de Craciun si un curs de spiritualitate deoarece este interest de dezvoltare personala si spirituala, cunoastere.

Sagetator

Sagetatorul este mereu in cautarea aventurii, adora sa calatoreasca, cel mai potrivit cadou este o excursie sau echipament de camping, echipament de urcat pe munte, harti si ghiduri turistice. Indraznet si dornic sa experimenteze lucruri noi poate aprecia un zbor cu balonul sau o saritura cu parapanta. Cartile sunt o buna alegere, ii place sa descopere culturi noi, obiceiuri, traditii.

Capricorn

Capricornul este practic dar si pretentios, apreciaza orice cadou insa iti doreste sa primeasca lucruri utile, fiind econom nu-i place sa dai banii pe lucruri nefolositoare. Daca bugetul iti permite il poti surprinde cu un cadou luxos. Pune-i sub brad un halat de matase, o bijuterie cu pietre pretioase, un ceas de mana deosebit sau un ceas antic pentru casa si sigur il vei face fericit.

Varsator

Orientat catre evolutie si viitor, Vasatorul apreciaza noutatile in materie de tehnologie, orice telefon, sistem de jocuri sau gadget il va incanta. Original si nonconformist, se va bucura sa ii daruiesti ceva unic, iesit din comun precum un accesoriu extravagant, un artefact, un telescop sau un obiect vestimentar deosebit. Alte optiuni, un set pentru aromaterapie sau pietre semipretioase.

Pesti

Sensibil si romanic, nativul Pesti se va bucura si emotiona indiferent ce cadouri va primi. Fire artistica si creativa, il vei cuceri oferindu-i cadou un curs de pictura, fotografie sau lectii de muzica. Ar fi tare incantat sa primeasca un abonament la piscina, un acvariu sau o fantana feng shui. Nu vei da gres nici cu o sticla de vin, produse gourmet, parfumuri si cosmetice, fotografie intr-o rama aparte.

Va doresc ca stelele sa se alinieze si sa primiti tot ceea ce visati!

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

 

Sursa foto: livescience.com

  •  
  •  
Andreea Dinca