Astrologie

#ametistul #turmalina neagra #cuart fumuriu #energii negative

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Cristale care te apara impotriva energiei negative

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Cristale care te apara impotriva energiei negative

Energiile negative se pot transfera foarte usor de la o persoana la alta, astfel stresul, frica, furia, irascibilitatea, panica etc sunt energii negative pe care le poti prelua foarte usor de la persoanele cu care intri in contact. Se poate ajunge la epuizare fizica sau psihica si prin pierderea de energie, cauzata de vampirii energetici care se hranesc cu energia ta, apoi te simti slabit, trist, melancolic, suparat, extenuat, nemultumit, devii o persoana usor de manipulat etc.

Se poate intampla ca unele persoane sa-ti transmita constient diverse emotii si energii toxice precum ura, invidie, blesteme, gelozie etc sau chiar tu singur sa-ti alimentezi sentimentul de insecuritate si vulnerabilitate, fiind necesar sa te protejezi de energia negativa interioara. In timpul somnului esti mai vulnerabil atacurilor energetice, intentiilor si vibratiilor neprietenoase directionate catre tine.

Pietrele pretioase si semipretioase sunt cel mai bun scut impotriva influentei negative. Protejeaza-te si simte-te in siguranta folosind cristale, acestea emit vibratii care elimina sau absorb energia negativa. Cristalele pot fi purtate ca bijuterii, in geanta, intr-un buzunar al hainei, la birou sau acasa pe noptiera, in biblioteca, la intrarea in casa, la geamuri etc. Acestea va ajuta sa mentineti echilibrul emotional, fizic si psihic.

Rezerva-ti un timp pentru a curata si a programa cristalele pentru a lucra cat mai eficient, trateaza-le cu respect, iubire, prietenie. Cristalele se pot curata cu apa, pot fi tinute sub apa de la robinet sau cufundate in apa de mare (apa cu sare), se pot trece pe deasupra flacarii unei lumanari sau a fumului de tamaie, salvie sau pot fi lasate cateva ore sub razele lunii.

Dupa curatare, cristalul se tine in palma pentru programare, gandeste-te clar la obiectivul urmarit fiind destinat in acel scop, poti spune cu voce tare ”Programez acest cristal pentru ” Dupa programare nu trebuie atins de alta persoana, oricand doresti poti repeta curatarea si programarea.

Iata mai jos cateva cristale pe care le poti folosi pentru protectie:

Turmalina neagra

Aceasta piatra nu absoarbe, ci transforma, modifica energia negativa in energie pozitiva. Este primul cristal recomandat pentru protectie totala. Formeaza un scut protector in jurul corpului, echilibrand toate chakrele. Neutralizeaza energiilor negative precum furia, resentimentul, gelozia, insecuritatea etc. Intareste sistemul imunitar, reduce tendintele nevrotice, purtati-o cand intrati in contact cu energii joase. Pozitionat in dormitor ajuta impotriva insomniilor, dormi mai bine si te trezesti odihnit. Alunga tensiunea si stresul, inlatura indoiala si orice sentiment de anxietate sau negativitate. Protejeaza impotriva radiatiilor, emisiilor telefoanelor mobile. Turmalina neagra protejeaza impotriva gandurilor negative ale celorlalti, blestemelor, atacului fizic sau psihic.

Ametistul

Piatra spiritualitatii, are vibratie spirituala ridicata, utilizata foarte des in meditatie si pentru dezvoltarea abilitatilor psihice, sporeste intuitia, capacitatile extrasenzoriale, concentrarea, motivatia. Folosita din cele mai vechi timpuri pentru protectie impotriva atacului psihic si al vrajitoriei, vampirilor energetici, blestemelor, accidentelor, pericolelor si gandurilor negative. Indeparteaza furia, teama, anxietatea, tristetea, are efect de calmare in cazul suprasolicitarilor sau al starilor mentale coplesitoare, ajuta la usurarea durerii persoanei care sufera dupa disparitia cuiva drag. Energia puternica de vindecare a Ametistului poate trata dependentele, cosmarurile, durerile de cap, elimina stresul, amelioreaza tensiunea, ajuta la gasirea echilibrului mental si emotional.

Onixul negru

Este o piatra utilizata pentru siguranta si securitate. Onixul negru este protector puternic impotriva negativitatii indreptate in mod constient spre tine, dusmanilor ascunsi si adversarilor, atacurilor psihice si energetice, bolilor sau blestemelor. Ofera sprijin in momente dificile, curata aura, sporeste increderea in sine, intuitia, elimina gandirea negativa, frica si teama de necunscut, ajuta la obtinerea echilibrului emotional, calmeaza nervozitatea. Elimina blocajele si echilibreaza energiile yin si yang in interiorul corpului fizic. Absoarbe energiile negative din mediul inconjurator, pot fi folosite cu succes la birou. Confera rezistenta generala si auto-control. Ajuta la relaxare, la atenuarea temerilor si grijilor, la mentinerea unei o perspective pozitive asupra vietii.

Cuart fumuriu

Este piatra care are cel mai mare aport de energie luminoasa continuta in culoarea cenusie, fiind cea mai stralucitoare dintre pietrele intunecate. Cuartul fumuriu protejeaza si impamanteaza fizic si spiritual, ancoreaza in realitate, protejeaza impotriva pericolelor de orice fel, curata aura, absoarbe si transforma energia negativa. Neutralizeaza vibratiile negative si detoxifica la toate nivelurile, promoveaza gandurile si actiunile pozitive, activeaza instinctul de supravietuire, amelioreaza stresul si oboseala, elimina sentimentul de vinovatie, frica, gelozia, furia, ura, timiditatea, blocajele emotionale. Este folosit in meditatie si vindecare, amplificand rezultatele tratamentului. Cuartul fumuriu inspira catre schimbarea in bine a propriei existente.

Sursa foto: bodyspiritual.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!


  •  
  •  
Andreea Dinca