Astrologie

#astrologie #horoscop 2018 #zodii 2018 #astrologie 2018

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: 2018, anul schimbarilor! Surprize pentru fiecare zodie in parte

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: 2018, anul schimbarilor! Surprize pentru fiecare zodie in parte

Anul 2017 a fost pentru fiecare diferit, un an bun pentru unii dintre voi si poate mai putin bun pentru ceilalti. Insa cu totii trebuie sa fiti increzatori si plini de speranta, ca anul  2018 va fi unul fabulos, anul in care va indepliniti toate dorintele, anul in care va atingeti obiectivele si in care realizati tot ceea ce v-ati propus! Daca sunteti optimisti si ganditi pozitiv puteti atrage lucruri minunate in viata voastra si veti trece mai usor peste unele situatii mai putin placute. Horoscopul va ajuta sa descoperiti din timp oportunitatile sau provocarile noului an. Iata mai jos cum va arata anul 2018 pentru fiecare zodie in parte!

Berbec

Anul 2018 poate sa fie unul foarte bun din punct de vedere financiar daca sunteti gata sa acceptati provocari si sa depuneti eforturi, se pot pune bazele unor afaceri profitabile sau puteti avansa la serviciu. Este important sa faceti ceea ce va place, sa activati intr-un domeniu care va aduce si implinire sufleteasca pe langa cea materiala. Munceste mult, insa nu uita ca ai nevoie si de odihna chiar daca ai energie si sanatatea este buna. Veti fi destul de creativi la locul de munca, nu va fie teama sa va exprimati ideile! In dragoste puteti fi un pic nehotarati si confuzi, multi berbeci vor incheia relatiile de iubire insa vor descoperi foarte repede un partener potrivit. Relaxati-va si dati frau liber fanteziilor romantice. Planetele Saturn și Jupiter actioneaza in favoarea voastra, aveti noroc si sanse de reusita. Un an in care schimbarile nu vor intarzia sa apara!  

Taur

Acesta este anul in care va puteti intalni marea iubire, incepeti o relatie serioasa, de durata sau daca ati intalnit deja sufletul pereche poate fi anul in care oficializati relatia, multi nativi se vor casatori. Cei casatoriti pot reaprinde pasiunea in cuplu, legaturile sentimentale se vor consolida pentru a rezista testului timpului. Se anunta armonie in sectorul iubirii pentru tauri. Din punct de verede financiar in anul 2018 daca va organizati finantele si reduceti cheltuielile inutile puteti sa faceti achizitii importante precum o casa, o masina sau un teren. Perseverenta si ambitia va pot propulsa in cariera, sunteti testati si pusi la incercare, trebuie sa dovediti ca meritati pozitia la care ravniti. Munca depusa va fi recompensata. Controlati-va emotiile, fiti rabdatori si stabili, Saturn aduce schimbari semnificative in viitor. Incepeti sa faceti miscare fizica si renuntati la obiceiurile alimentare nesanatoase!

Gemeni

Anul 2018 arata foarte interesant pentru Gemeni in special pe sectorul muncii. Va puteti imbunatatii conditiile de munca, aveti parte de promovari si beneficii. Pot aparea tensiuni la locul de munca in relatiile cu colegii. Daca incepeti propria afacere veti avea mult de munca in acest an, insa puneti bazele unor proiecte pe termen lung care se pot dovedi profitabile. Calculati-va atent bugetul, descurcati-va singuri, evitati imprumuturile! Starea generala de sanatate este buna insa  trebuie sa va pastrati calmul deoarece veti avea parte si de perioade mai agitate. In familie pot aparea unele discutii mai aprinse, fiti diplomati, este posibil sa spuneti lucruri pe care sa le regretati mai tarziu. Viata sociala activa va ajuta sa cunoasteti persoane interesante alaturi de care sa aveti parte de pasiune si iubire, multe rasturnari de situatie in dragoste, separari si impacari, relatii complicate.

Rac

Anul 2018 este plin de oportunitati pentru acesti nativi care vor primi un impuls puternic de optimism, incredere si pozitivitate. La munca aveti multe de rezolvat, volumul cerintelor va creste semnificativ, insa va descurcati si realizati cu succes sarcinile. Aveti o perioada infloritoare in cariera, invatati multe lucruri despre voi, va descoperiti, incepeti sa prindeti incredere in fortele proprii, va ambitionati si puteti cere o marire de salariu sau o avansare, la care primiti raspunsul dorit. Prima parte a anului poate aduce cheltuieli neasteptate dar pot aparea solurii salvatoare prin intermediul unor mosteniri sau tranzactii imobiliare. O dieta echilibrata si sportul pot imbunatati starea de spirit si mentine vitalitatea. In dragoste este necesar sa va ascultati partenerul si sa il intelegeti, daca va doriti ca relatia sa functioneze! Racii pot sa devina parinti in 2018, daca isi doresc!

Leu

Acesti nativi au parte de un an interesant, vor trece prin multe schimbari si se vor adapta cu succes  noilor circumstante. Situatia financiara se va imbunatati vizibil, aveti mari sanse de crestere si reusita. Sunteti in centrul atentiei si straluciti, Saturn si Jupiter sustin evolutia voastra, faceti schimbarile necesare si reusiti sa finalizati proiectele la timp. Unii dintre voi se pot reprofila sau pot aduce ajustari planului de cucerire al independentei financiare. Va rasfatati si va indepliniti dorinte insa nu exagerati cu cheltuielile, incercati sa economisiti, pentru anii viitori. Sectorul dragostei este bine aspectat, cei singuri pot avea parte de multe intalniri romantic iar leii aflati intr-o relatie reaprind flacara iubirii. Multi nativi pot deveni parinti in acest an. Fii foarte atent la sanatatea ta, adopta un stil de viata sanatos, reduce stresul si situatiile complicate care iti dau batai de cap.

Fecioara

Anul 2018 este mai bun pentru acesti nativi comparativ cu anul 2017, insa la fel de agitat, veti fi foarte ocupati, este un an incarcat! In segmental financiar veti avea parte de multe schimbari, un an excelent pentru cariera, va puteti schimba serviciul, apar multe oferte de munca din strainatate, iar aceste oportunitati venite din afara tarii se pot dovedi foarte benefice pentru voi. Fecioarele se vor bucura in 2018 de cresteri ale veniturilor sau de promovari. Sanse ridicate de a investi in locuinta sau chiar de a achizitiona o noua casa. Relatiile de iubire incepute de acesti nativi in primele luni ale anului pot avea sanse de supravietuire mai mari decat relatiile incepute in vara. In cupluri apar mici neintelegeri, tensiuni insa daca invatati sa controlati gelozia si furia si comunicati cu partenerul veti rezolva orice disputa. Nu va lasati influentati de parerile din jur. Fecioarele pot suferi de migrene, insomnii sau indigestie. 

Balanta

In anul 2018 concentrati-va mai mult pe bunastarea si evolutia voastra, apoi preocupati-va de problemele celor din jur, daca voi sunteti bine si fericiti, va gasiti echilibrul, ii puteti ajuta mai usor pe cei dragi. In acest an trebuie sa depuneti mai mult efort in sectorul iubirii, comunicarea cu partenerul este foarte importanta pentru a mentine o relatie armonioasa. Posibil sa apara dicutii aprinse, pastrati-va calmul si nu luati decizii pripite pe care sa le regretati mai tarziu. Veti avea parte de multe calatorii romantice dar si in interes de serviciu. Cei singuri pot incepe relatii de durata. Balantele care lucreaza in strainatate au sansa de a avansa foarte mult, daca aveti bani imprumutati reusiti sa ii inapoiati iar unii dintre voi pot face afaceri profitabile in 2018. Veti castiga bani frumosi insa nu uitati sa pastrati si pentru zile negre! Starea de sanatate buna in general insa pot aparea probleme la ochi. Pentru tine 2018 este un an norocos!

Scorpion

Pentru voi anul 2018 este unul interesant si plin de provocari! Relaxati-va, fiti atenti la nevoile voastre interioare, faceti lucrurile care va fac fericiti si nu mai incercati din rasputeri sa ii impresionati pe ceilalti. Desi va doriti succes si putere, anul acesta poate fi mai mult despre sufletul vostru, despre trairile voastre. Planurile atent gestionate, deciziile corecte, hotararea si rabdarea va pot ajuta sa aveti rezultatete dorite pe plan financiar insa evitati cheltuielile inutile. Stati departe de speculatii, jocuri de noroc, pariuri. Nu este un an benefic sa dati bani cu imprumut! Datorita rezultatelor pozitive pe care le puteti avea la munca, poate aparea gelozie din partea colegilor. Lipsa de odihna, stresul si agitatia pot atrage probleme grave de sanatate, nu sariti peste controlul medical anual! Sentimental, anul 2018 aduce multe surprise placute, aveti parte de multa pasiune in relatii, sentimentele se adancesc, multe femei Scorpion pot primi cereri in casatorie.

Sagetator

Pentru Sagetatori anul 2018 este unul in care vitalitatea si optimismul se vor afla la cote maxime! In sfarsit se risipesc norii si apare soarele si pe cerul vostru! Va veti bucura de povesti de iubire extraordinare pe parcursul intregului an, daca au fost probleme in dragoste veti gasi rezolvare suferintei, va dedicati relatiei si petreceti mult timp cu persoana iubita. In 2018 posibil sa oferiti cadouri scumpe partenerului. Apar oportunitati care va pot schimba viata semnificativ! Sunt sanse sa achizitionati un vehicul, o casa, terenuri sau obiecte valoroase. Financiar lucrurile vor evolua pozitiv, avansati iar salariu creste. Gasiti echilibru intre munca si odihna, ingrijiti-va sanatatea deoarece revin probleme din trecut in special in primavara. Relatiile cu membrii familiei pot avea de suferit, apar neintelegeri insa asumati-va responsabilitatea pentru actiunile voastre!

Capricorn

Bucurati-va de acest an deoarece 2018 este bunicel atat personal cat si profesional. Apar numeroase ocazii de a straluci la locul de munca, va veti arata foarte motivati si determinati sa avansati, va descoperiti talente si abilitati de care nu erati poate constienti, reusiti sa va folositi de toate resursele alflate la indemana pentru a excela. Apar cheltuieli neprevazute insa nu va sunt recomandate imprumuturile! Veti reusi sa echilibrati veniturile pana la sfarsitul anului, cand este posibil sa plecati intr-o calatorie. Ganditi-va bine inainte de a face o investitie, sunt favorabile investitiile in imobile. In dragoste, multi Capricorni isi pot gasi dragostea adevarata, deschideti-va sufletul, impartasiti sentimentele partenerului. Insa nu este un moment favorabil pentru casatorie.  Aveti un nivel crescut de energie, apucati-va de dieta si sport, puteti avea rezultate placute!

Varsator

Varsatorii pot avea un an bun daca reusesc sa iti gaseasca echilibrul. 2018 le atrage atentia sa traiasca in prezent, se uite spre viitor si sa lase deoparte trecutul. In acest an va bucurati de o crestere financiara semnificativa care va ajuta sa scapati de datorii. Reusiti sa va rasfatati si sa va indepliniti multe dorinte. Apar multe oportunitati, sunteti norocosi, va aflati la momentul potrivit in locul potrivit. In cariera sunt sanse de avansare, insa multi dintre voi vor renunta la job si vor incepe sa lucreze pe cont propriu, evitati parteneriate in primavara. Pe durata verii posibil sa plecati in strainatate, gasiti ajutor si sprijin in randul seniorilor. In dragoste veti fi nevoiti sa faceti multe compromisuri daca va doriti ca relatia sa functioneze. Va puteti indragosti de o persoana cu care lucrati. Este important sa mentineti un stil de viata sanatos, fiti cat mai activi!

Pesti

Acesti nativi vor face schimbari importante in 2018 care le va aduce pacea si linistea in suflet. Sunteti ambitiosi, plini de energie si de creativitate, va veti acorda mai mult timp voua insiva, aveti incredere in voi si sunteti gata sa va atingeti telurile. In dragoste, anul 2018 este plin de urcusuri si coborasuri, lucrurile sunt aproape de a lua o intorsatura nefavorabila de aceea fiti atenti, evitati gelozia si nu va suspectati partenerul din motive copilaresti. Planificati iesiri romantice sau excursii destinate sa reaprinda focul dragostei. Veti munciti mult pentru a obtine rezultate financiare satisfacatoare. Puteti avea sanse la diverse jocuri de noroc insa aveti grija sa nu cadeti in extreme! Evitati investitiile in primele luni ale anului, concentrate-va pe proiectele incepute deja, nu intrati in conflicte la locul de munca mai ales cu persoane mai in varsta!  Aveti grija de sanatate in acest an, oboseala fizica si psihica poate atrage probleme serioase!

Sursa foto: pixabay.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Andreea Dinca