Astrologie

# Antonia Dragomir #astrologie #Expertul Acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Antonia Dragomir, astrolog-psiholog

Expertul Acasa.ro, Antonia Dragomir, astrolog-psiholog

Antonia Dragomir  este licentiata in psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. Intuitia de astrolog i s-a trezit inca din primii ani de viata, de cand "colectiona" date de nastere. In anul 2004, Antonia Dragomir devine oficial consilier astrologie psihologica.   

Antonia Dragomir este absolventa a scolii de astrologie Fidelia, licentiata si masteranda in psihologie, cu o formare in psihoterapia familiei si a cuplului, si un curs postuniversitar de TAA (terapie si activitati asistate de animale pentru persoane cu nevoi speciale). 

Antonia Dragomir  este cunoscuta publicului datorita aparitiilor tv, in calitate de astrolog/psiholog in cadrul emisiunilor Antena 1 Observator, Rtv, Focus Prima, Nasul Tv, Kanal D, Antena Stars, TVR 2, TVR3, Vox News, DDTV etc., realizator si prezentator al emisiunii Tele-zodiac produsa in 2007 de compania Telemedia InteracTV din Budapesta (care s-a transmis in direct, zilnic, pe posturile tv Antena 1, Antena 2, Euforia, National Tv, OTV si Favorit), dar si datorita articolelor redactate pe teme de astrologie. 

Articole scrise de Antonia Dragomir

  •  
  •  
Antonia Dragomir