Astrologie

#zodii iubiri #Maria Sarbu #relatii zodii #astrologie #dragoste

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cele mai frumoase relatii ale fiecarei zodii

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cele mai frumoase relatii ale fiecarei zodii

In viata fiecaruia exista diferite povesti de iubire si genuri diferite de relatii. Cativa dintre nativii zodiacului au mai mult noroc in dragoste decat ceilalti, iar unii pot fi de-a dreptul ocoliti de succesul in cuplu.

Cele mai norocoase in dragoste sunt zodiile: Berbec, Taur, Leu, Balanta, Scorpion si Sagetator. Cele mai ghinioniste in iubire sunt: Berbecul, Taurul, Balanta si Scorpionul.

Ca un paradox nativii unei singure zodii pot fi ori norocosi ori ghinionisti si asta pentru ca depinde foarte mult daca nativul este de sex masculin sau de sex feminin. Asadar femeile Berbec sunt mai putin norocoase, in timp ce barbatii Berbec sunt mai rasfatati de iubire.

Femeile Scorpion sunt mai ghinioniste, iar barbatii Scorpion sunt mai norocosi in dragoste.

Barbatii Taur si Balanta sunt mai putin alintati de iubire, in timp cefemeile Taur si Balanta sunt favorizate de zeul iubirii. As mai enumera aici si cateva zodii care au nevoie sa invete iubirea adevarata, dupa ce isi pot rani sufletele de mai multe ori in povesti toxice: Gemeni, Rac, Fecioara, Capricorn si Pesti.

Ai aflat asadar extremele. Pentru toate celelalte zodii depinde in mare parte de aspectele personale si predispozitii individuale.

Am scris despre relatii o carte de succes: Cum sa ai o relatie plina de iubire Cuplurile zodiilor. in aceasta carte am abordat tema feminina si predispozitiile ei. Urmeaza pana la finalul acestui an sa termin si volumul despre tema masculina. Te invit sa o alegi pentru biblioteca ta interioara si exterioara si in curand o poti gasi in librarii.

Daca ne gandim la un top 3 relatii fericite pentru fiecare zodie iata care sunt ele.

Pentru Berbec cele mai frumoase iubiri sunt cele alaturi de Taur, Balanta sau Leu.

Pentru Taur cele mai frumoase povesti de dragoste sunt cele alaturi de Berbec, Balanta si Capricorn. 
Top 3 relatii fericite pentru Gemeni sunt acelea alaturi de Leu, Berbec sau Sagetator. 
Racul traieste povesti frumoase in relatie cu Pesti, Scorpion sau Fecioara. 
Relatiile cele mai intense ale Leului sunt de departe cele alaturi de Sagetator, dar si cele alaturi de alt nativ Leu sau Berbec. 
Fecioara traieste povesti de dragoste alaturi de Pesti, Scorpion sau Rac.

Balanta isi implineste iubirea alaturi de Varsator, Taur sau Berbec. 
Scorpionul isi gaseste iubirea in bratele Berbecului, Taurului sau Racului. in timp ce Sagetatorul poate fi fericit alaturi de Leu, Balanta sau alt Sagetator. 
Nativii zodiei Capricorn pot gasi iubirea alaturi de Taur, Leu sau Scorpion. 
Varsatorul va fi fericit alaturi de Balanta, Leu sau tot un nativ Varsator.
Iar Pestii se pot prinde  in navodul iubirii alaturi de Raci, Lei sau Fecioare.

Intalnim adesea povesti karmice si povesti toxice dar si relatii de context sau de trecere dintr-o etapa de viata in alta. Multe povesi pot fi o continuare a unor episoade din vieti anterioare, iar altele pot fi de sacrificiu. Depinde pe cine intalnesti in viata si in functie de nivelul de evolutie la care te afli si de transofrmarile prin care urmeaza sa treci. Dar iubirea isi gaseste mereu sufletele pereche pe care le aduce impreuna fie macar si pentru o vara. Pentru fiecare dintre noi primii 28 ani difera si in iubire de toti ceilalti din a doua jumatate a vietii. Succes deplin in implinirea iubirii tale.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog