Astrologie

#semnificatie ziua saptamanii #astrolog #astrologie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Semnificatia fiecarei zile a saptamanii

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Semnificatia fiecarei zile a saptamanii

Daca ti se intampla cu regularitate ca o anumita zi a saptamanii sa fie mai grea, atunci verifica semnificatia ei in randurile ce urmeaza:

Luni 

Daca ai in general neplaceri in aceasta zi, atunci probabil frica de moarte te domina sau ai o greutate in a accepta trecerea timpului. Mai multe emotii negative ruleaza prin fiinta ta decat cele pozitive. Ai nevoie de o schimbare si noi perspective. Noi obiceiuri si tabieturi te vor inspira si vor repara in scurt timpvibratia zilei pentru tine.

Marti 

Daca ai in general neplaceri in aceasta zi, atunci probabil consumul tau de energie este investit gresit, ai inmagazinat agresivitate sau furie in structurile tale. Lipsa vointei  sau inactiunea se semnalizeaza si ea tot intr-o zi de Marti. Ai nevoie sa iti descoperi patternul si sa transformi raul in bine.

Miercuri 

Daca ai in general neplaceri in aceasta zi, atunci probabil comunicarea, logica, atentia sau concentrarea este deficitara. Ai obosit poate calatorind printre ganduri fara sir si ai nevoie sa iti deschizi sufletul din nou la viata.

Joi 

Daca ai in general neplaceri in aceasta zi, atunci probabil lipsa de credinta, de optimism, lenea, excesele sau o scara de valori deficitara iti consuma energia. Ai nevoie sa iti regasesti increderea si sa te confirmi.

Vineri 

Daca ai in general neplaceri in aceasta zi, atunci probabil iubirea neinvestita sau investita incorect iti sunt obiceiuri mai vechi. Lipsa echilibrului intre a oferi si a primi iubire se semnalizeaza si ea tot intr-o zi de Vineri. Ai nevoie sa te exprimi si sa te armonizezi.

Sambata 

 Daca ai in general neplaceri in aceasta zi, atunci probabil lipsa de rabdare, imaturitatea, lipsa intelepciunii, calmului ori  pesimismul te caracterizeaza. Ai nevoie sa iti ridici vibratia si sa urci la un nivel de constiinta superior.

Duminica 

Daca ai in general neplaceri in aceasta zi, atunci probabil personalitatea ta este deficitar manifestata. Te conduce egoismul sau lipsa bucuriei de a trai. Ai nevoie sa iti improspatezi pofta de viata si motivatia.

Orice zi a saptamanii iti poate fi un bun prieten in vibratii pozitive.

Sursa foto: themominmemd.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

 

  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog