Astrologie

#astrolog #expert acasa.ro # Elena Angheloiu

Expertul Acasa.ro, Elena Angelia, astrolog, psiholog

Expertul Acasa.ro, Elena Angelia, astrolog, psiholog

Fascinata de astrologie inca din adolescenta, nu am inceput s-o studiez cu adevarat decat dupa ce am inceput Facultatea de Psihologie. Abia atunci am ajuns sa descopar ca unul dintre "parintii psihologiei" era un bun astrolog - C.G. Jung. Astfel, cele doua stiinte, psihologia si astrologia, au inceput sa lucreze impreuna la implinirea dorintelor mele, cele  mai puternice si statornice: sa inteleg secretele psihicului uman si sa ajut oameni sa-si valorifice la maxim potentialul.


Traim intr-o era a cunoasterii, in care cu cat stii mai mult, cu atat poti evolua mai mult . Acum este momentul sa intelegem rolul vietii noastre, sa ne controlam emotiile si sa ne folosim de calitatile noastre cat mai bine.

Cunoasterea inseamna putere si ar fi copilaresc sa  gandim ca in universul nostru perfect structurat noi putem trai haotic.

Astrologia se bazeaza pe ideea ca tot ce exista in Univers este interconectat, prin urmare, nimic nu este intamplator, iar orice actiune influenteaza intr-o masura mai mica sau mai mare tot Macrocosmosul. Aceasta teorie nu este noua, ea apartine fizicii moderne.

Poate frumusetea astrologiei este ca ea uneste intr-un mod magic stiinta cu latura noastra spirituala si ne permite sa ne explicam cauzele unor evenimente catalogate deseori ilogice si, chiar mai mult decat atat, ne furnizeaza modalitati valoroase pentru a anula sau indeparta anumite efecte neplacute.

Daca intelegem acum principiul spiritual "Ceea ce este sus este si jos", vom putea controla si organiza microcosmosul pentru a influenta macrocosmul si nu vom mai fi victimele evenimentelor din viata noastra.

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toti cei care vor sa inteleaga natura umana si sa surprinda esenta relatiilor interpersonale. 

Intrebuintata adesea pentru capacitatile sale previzionare bazate pe ciclurile si interactiunile planetelor, consultanta astrologica poate oferi pretioase informatii psihologice.

Interpretarea unei astrograme (harta astrala) poate fi primul pas in constatarea cauzelor  profunde, ce determina un anumit comportament, sentimentele, o atractie deosebita fata de o profesie, o stare sufleteasca, boala sau sanatatea, fericirea, norocul sau, din contra, ghinionul, reusita in afaceri, compatibilitatea cu sotul/sotia, casatoria, divortul etc.

Din experienta pe care am acumulat-o ca psiholog, va recunosc ca de fiecare data cand am facut si harta astrologica a persoanei care solicita consultatia, am putut gasi cu mai multa rapiditate si obiectivitate terapia potrivita. Atat pe mine, ca si terapeut, cat si pe cel consiliat, astrograma uimea, prin exactitatea, cu care descria personalitatea, conferind totodata si indicii pentru rezolvarea problemelor de natura psihologica.

Experinta profesionala:

  • licentiat in psihologie
  • Astrolog acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului
  • membru: Astrological Association of Great Britain
  •                  Association for Transpersonal Psychology

Date contact:

Web:  astrointerpret.com

Facebook:  Astro-interpretcom

astrologyinterpret

E-mail: contact@astrointerpret.com
Telefon: 0744.821.777





 

Articole scrise de Elena Angelia

  •  
  •  
Elena Angheloiu