Astrologie

#astrologie #luna plina #conflicte #sensibilitate #efecte Luna plina

Expertul Acasa.ro, Elena Angelia, astrolog: Ce semnifica Luna plina si ce impact are asupra noastra

Din punct de vedere astrologic, Luna plina reprezinta opozitie dintre cele doua luminarii: Soare si Luna. Prin opozitie, astrologii inteleg o atitudine de ignorare dintre cele doua energii, care in mod normal sunt complementare, si viata se desfasoara echilibrat cand sunt armonios utilizate. In general, de Luna plina "portile" subconstientului nostru sunt mult mai deschise decat de obicei si functionam mult mai mult conform instictului si experientelor trecutului.

 

Traumele emotionale produse de Luna plina sunt mai puternice si au un impact extraordinar, de aceea pe parcursul a 18 ore inainte si 18 ore dupa momentul de Luna plina este bine sa evitam orice situatie conflictuala sau stanjenitoare. Tot datorita acestei receptivitati mult sporite, terapiile psihologice, dialogurile cu un duhovnic atent si capabil au posibilitatea sa vindece profund ranile spirituale si chiar sa ofere solutii salvatoare.

 

Luna plina e un aspect complex, care, pe langa numeroase avertizari, are si parti benefice. Printre acestea se numara dinamizarea circulatiei limfatice in organism. Multe persoane care se lupta cu antipatica acnee vor constata ca de Luna plina starea lor se "inrautateste". Este doar o dinamizare interioara a organismului, care are ca scop eliminarea toxinelor din organism. Acestea se produc prin toate mijloacele posibile, inclusiv piele, transpiratie si mucoase (asa-zisele raceli sunt foarte comune in aceasta perioada). Asadar, curele de detoxifiere au rata de succes amplificata, cat si dietele pentru slabit.

 

Un alt aspect interesant este ca de Luna plina suntem mai sensibili la vibratiile mediului in care ne aflam. Daca suntem intelepti putem folosi acest lucru in avantajul nostru. Daca ne aflam intr-un loc cu vibratie energetica inalta (manastire, templu, un loc frumos din natura) sau inconjurati de oameni elevati (calugari, yoghini etc.) care mediteaza ori se roaga sau ne aflam la o auditie de muzica rafinata (in general simfonica), vom reusi sa captam aceste energii sublime, si astfel aura noastra se va colora in culori din ce in ce mai armonioase. Astfel nu vom mai fi deranjati de starile neplacute pe care le aduce Luna plina in mod obisnuit: insomnie, agitatie, agresivitate.

In trecutul indepartat al omenirii, cand planeta avea o vibratie mult mai elevata (cauzata de nivelul mediu ridicat de constiinta al locuitorilor), de Luna plina aveau loc diverse ritualuri spirituale, in special de initiere. Aspectul facilita integrarea individului intr-o vibratie exceptionala.

In vremurile actuale, acest aspect dezechilbreaza energiile, inclinand balanta spre latura Yin, care, atunci cand este nearmonios exagerata, atrage tot felul de situatii neplacute. Foarte multe statistici atrag atentia ca in aceste zile numarul accidentelor, infractiunilor, conflictelor creste vertiginos.

Recomandari generale

  • Nu luati decizii noi si importante (veti constata ca nu au fost intelepte)!
  • Evitati sa calatoriti, sa discutati in contradictoriu ( se poate degenera rapid in conflict violent ), consumul de alcool (doze mult mai mici decat de obicei pot avea efecte foarte neplacute), pastile de calmare (capacitate de asimilare e marita, si toxicitatea lor se simte imediat), interactiunile sexuale (latura instinctiva e mult mai puternica decat cea afectuoasa)!
  • Amanati interventiile chirugicale (sangerarea e mai puternica) si vaccinarile!

Zile de Luna plina in anul 2014 sunt:

  • 16 ianuarie: Luna plina in Rac
  • 15 februarie: Luna plina in Leu
  • 16 martie: Luna plina in Fecioara
  • 15 aprilie: Luna plina in Balanta – eclipsa totala de Luna
  • 14 mai: Luna plina in Scorpion
  • 13 iunie: Luna plina in Sagetator
  • 12 iulie: Luna plina in Capricorn
  • 10 august: Luna plina in Varsator
  • 9 septembrie: Luna plina in Pesti
  • 8 octombrie: Luna plina in Berbec – eclipsa totala de Luna
  • 7 noiembrie: Luna plina in Taur
  • 6 decembrie: Luna plina in Gemeni

De eclipsa, Luna plina devine mai puternica si mai dificila. In toate aceste zile ar fi bine sa beti ceai de busuioc si aghiasma.

Date contact:

Web:  astrointerpret.com

Facebook:  Astro-interpretcom

astrologyinterpret

E-mail: contact@astrointerpret.com
Telefon: 0744.821.777

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elena Angheloiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea