Astrologie

#zodiac floral #flori zodii #levantica #flori

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Floarea care te reprezinta in functie de zodie

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Floarea care te reprezinta in functie de zodie

Fiecare semn zodiacal are corespondenta o floare, aceasta asociere a dat nastere zodiacului floral. Semnificatia fiecarei flori reprezinta anumite trasaturi si caracteristici, menite sa ajute persoana sa se autodescopere, aceste informatii fiind o completare a zodiacului european. Citeste articolul si afla care este floarea care te reprezinta! Eventual, poti planta florile potrivite tie si familiei tale in gradina voastra sau pe viitor sa-ti surprinzi persoanele dragi oferindu-le floarea asociata zodiei lor!

Berbec – Caprifoi

Persoanele nascute sub semnul acestei flori sunt puternice si hotarate, deschizatoare de drumuri. Accepta cu barbatie provocarile si reusesc in tot ce si-au propus, insa ascund in interior o mare sensibilitate. Fermecatoare, atrag atentia celorlalti datorita frumusetii si puterii de seductie, asa cum dulceata caprifoiul atrage albinele, asa atrag si acesti nativi oamenii in jurul lor.

Taur – Mac

Aceste persoane reprezentate de Mac, sunt foarte elegante, fragile, delicate si sofisticate avand gusturi rafinate. Le plac lucrurile frumoase, deosebite, de inalta calitate si apreciaza intotdeauna siguranta si confortul. Preferati sa fiti siguri pe situatie in detrimental aventurii. Sunteti sensibili, plini de compasiune, romantici, senzuali, blanzi si amabili.

Gemeni – Levantica

Oamenii a caror floare asociata este Levantica sunt asemeni acesteia, reusesc sa se faca observati si placuti datorita energiei pozitive, veseliei si caldurii sufletesti pe care o emana. Foarte sociabili, entuziasti si creativi, minte sclipitoare si energie debordanta, faceti cu usurinta schimb de idei si informatii. Aceste persoane aduc bunadispozitie si o raza de soare oriunde se afla.

Rac – Acanthus

Sensibilitatea este cuvantul cheie care defineste persoanele nascute sub zodia Racului. Delicate si gingase, acestea sunt puternic influentate de fazele Lunii. Intuitia extraordinara, empatia fata de semeni, caldura si spiritul saritor ii pozitioneaza ca buni vindecatori. Isi doresc o viata linistita alaturi de familie si sunt interesati de dezvoltarea spirituala.

Leu – Floare- soarelui

Culoarea vibranta si provocatoare atrage atentia, aceste persoare reusesc sa se faca remarcate indiferent de situatie, datorita stilului unic si stralucirii pe care o au. Creativi, dinamici si entuziasti trezesc interes si admiratie, reusesc cu usurinta sa inspire pe ceilalti. Indrazneti, loiali si extrovertiti, iubitori de distractie si aventura, isi fac foarte usor prieteni.

Fecioara - Piciorul cocosului

Persoanele nascute sub semnul acestei flori sunt organizate si inclinate catre perfectiune, intelepte, prefera sa observe si sa analizeze in detaliu orice situatie inainte de a-si spune parerea. Isi doresc sa traiasca o viata linistita, modesta, departe de agitatie si aglomeratie. Sunt persoane ingrijite, pentru care ordinea si curatenia au o mare importanta, le place sa-si ajute semenii.

Balanta – Trandafiri

Balantele sunt asociate aceste flori datorita frumusetii, sensibilitatii si farmecului lor. Delicate si gingase, visatoare si romantice sunt mereu indragostite si in cautarea echilibrului si al armoniei. Aceste persoane nu tolereaza nedreptatea, imoralitatea si cruzimea, asemeni trandafirilor au si spini, astfel au abilitatea de a face dreptate, clarifica lucrurile si expun adevarul.

Scorpion – Crizantema

Scorpionii sunt precum aceste flori, magnetici, atrag prin frumusetea si senzualitatea lor, pasionali, invaluiti in mister, fiind greu de citit si de ajuns in sufletul lor. Inteligenti, rabdatori si perseverenti sunt foarte intuitivi si au incredere in capacitatea lor de persuasiune, concentrati sa atinga succesul, nu isi dezvaluie niciodata adevaratele intentii.

Sagetator – Narcisa

Aceste persoane reprezentate de Narcisa sunt spontane, independente si pozitive. Curioase si atrase de aventura, ambitiosi si hotarati, reusesc sa straneasca interesul celorlalti. Le plac provocarile si discutiile lungi pe teme interesante, sunt inteligenti, au imaginatie bogata si forta creatoare. Favorizati de soarta, reusesc in toate, atrag usor ceea ce isi doresc.

Capricorn – Garoafa

Caracterizate prin personalitate puternica, aceste persoane sunt asemanatoare garoafei, rezistente, stabile si adaptabile in orice situatie. Isi construiesc cu grija cariera, fiecare pas este atent planuit, nu risca sa aiba vreun punct vulnerabil. Le place sa munceasca, sunt seriosi, disciplinati, ambitiosi si tenace, buni conducatori, organizatori, capabili sa atinga succesul.

Varsator – Orhideea

Originalitatea si initiativa sunt trasaturile principale ale persoanelor din aceasta zodie. Sunt imprevizibile, inventive si orientate catre progres, curiosi si atrasi de tot ce este nou si modern. Deschisi catre schimbare, toleranti, nonconformisti si umanitari, isi doresc sa se implice in evolutia si dezvoltarea omenirii. Acesti oameni sunt usor remarcati datorita personalitatii unice.

Pesti – Nufar

Oamenii a caror floare asociata este Nufarul sunt inzestrati cu aptitudini remarcabile in domeniul artistic. Detin o capacitate instinctiva de a patrunde in esenta lucrurilor, inteligenti, spirituali, caritabili, impresionabili si binevoitori. Sensibili si emotionali, absorb energiile celor din jur, generozitatea si spiritul de sacrifiu ii poate ademeni pe rauvoitori.

Sursa foto: pixabay.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Andreea Dinca