Astrologie

#zodii vacanta #destinati vacanta #vacanta zodii

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Destinatiile de vacanta preferate de fiecare zodie in parte

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Destinatiile de vacanta preferate de fiecare zodie in parte

Este vara, este soare, vreme de plecat la mare.. sau la munte, depinde de preferintele si nevoile fiecaruia. In functie de zodie, oamenii sunt atrasi de diferite destinatii de vacanta. Zodia iti ofera informatii despre felul in care alegi sa-ti petreci vacantele, intr-un mod general. Bineinteles, se poate afla cu lux de amanunte despre stilul unei persoane de a calatori dintr-o harta personala insa la nivel general exista tipare in care se incadreaza fiecare zodie. Iata care sunt preferintele zodiilor atunci cand pleaca intr-o calatorie:

Berbec

Isi doreste o vacanta in care sa aiba parte de multa actiune si sa poata practica sporturile preferate. Plin de energie, curajos si aventuros, iubeste sa hoinareasca zile intregi si sa descopere locuri noi. De multe ori alege sa calatoreasca singur dar si cu prietenii pe care ii conduce catre experiente inedite. Ii plac vacantele indraznete, care promit aventura si suspans. Destinatiile recomandate: Brazilia - Rio de Janeiro, Franta – Chamonix.

Taur

Planifica o calatorie cu foarte mult timp inainte, pentru a fi sigur ca totul este perfect. Isi doreste o vacanta luxoasa, alege cele mai scumpe hoteluri si cele mai exclusiviste restaurante. Pentru Taur vacanta inseamna confort, peisaje mirifice si delicii culinare. Vrea sa se relaxeze in lux si opulenta si alege destinatii montane sau orasele europene. Destinatiile recomandate: Emiratele Arabe Unite – Dubai, Elvetia – Lucerna.

Gemeni

Ii place sa calatoreasca in grup, oricum pe oriunde ar merge isi face 2-3 prieteni, astfel nu este niciodata singur. Se informeaza foarte bine despre locul in care isi petrece vacanta, dornic sa descopere locuri noi si sa se distreze. Are o energie de invidiat si reuseste sa bifeze toate atractiile turistice. Prefera city-break-urile din orasele mari ale lumii. Destinatiile recomandate: Italia – Roma, USA - Las Vegas.

Rac

Isi doreste o vacanta linistita in care sa se relaxeze alaturi de cei dragi. Destinatia nu conteaza atat de mult pentru Rac, important este ca familia sau prietenii sa il insoteasca. Bineinteles, prima optiune este sa mearga la mare sau prin tara, sa descopere traditiile locurilor. Este genul care sa-si inchirieze o rulota dotata cu tot ce are nevoie si sa plece prin lume, sa o descopere. Destinatiile recomandate: Spania – Tenerife, Bucovina – Romania.

Leu

Isi doreste o vacanta asa cum nu s-a mai vazut, iar pentru asta este dispus sa cheltuie destul de mult. De obicei alege cele mai scumpe destinatii in care sa fie tratat regeste. Energic, vesel si dornic de aventura, pleaca in vacanta cu partenerul sau cu prietenii, alaturi de care sa experimenteze lucruri noi si sa petreaca pana dimineata. Destinatiile recomandate: Franta - Coasta de Azur, USA – New York.

Fecioara

Isi organizeaza vacanta cu mult timp inainte, calculeaza totul incat sa beneficieze de toate ofertele, reducerile dar totodata sa aiba parte de confort. Se documenteaza din timp despre ce are de oferit locul in care merge, ce sa viziteze, unde sa manance, care sunt obiceiurile. Iubeste natura si in general alege vacante in destinatii inverzite unde sa se relaxeze si sa respire aer proaptat. Destinatiile recomandate: Austria – Salzburg, Anglia rurala sau Londra.

Balanta

O vacanta perfecta pentru Balanta este alaturi de partener, bineinteles intr-o locatie romantica si totodata plina de cultura, deoarece iubeste foarte mult arta. O alta varianta este vacanta cu prietenii, alaturi de care se distreaza si se simte minunat, foarte rar pleaca singura. Vacanta o costa destul de mult deoarece alege destinatii selecte in care se afiseaza plina de rafinament si eleganta. Destinatiile recomandate: Franta – Paris, Italia – Venetia.

Scorpion

Secretor din fire, nu spune nimanui incotro a pornit, isi doreste o vacanta in care sa experimenteze tot felul de lucruri noi sau care necesita putin curaj. De multe ori calatoreste singur si se intoarce des in locurile care il cuceresc. Adora sa descopere locuri incarcate de mister, il fascineaza istoria si se relaxeaza prin shopping, facand safari sau vizitand castele, temple. Destinatii recomandate: Egipt – Cairo, Indonezia – Bali.

Sagetator

Pentru Sagetator vacanta este o experienta menita sa-l imbogateasca spiritual, prin care sa descopere oameni si culturi noi si sa ii aduca o vibratie pozitiva. Nu poate sta intr-un loc mult timp, dinamic, curios si aventuros, prefera excursiile lungi, in locuri indepartate de tara natala. Ii place sa exploreze, sa se imprieteneasca cu localnicii, sa descopere traditiile si specialitatile culinare ale zonei. Destinatii recomandate: Kenya – Mombasa, New Delhi – India.

Capricorn

Calatoreste mult, se informeaza si se organizeaza din timp, astfel beneficiaza de cele mai bune oferte, ajunge in destinatii de top la preturi accesibile. In vacanta merge cu familia sau prietenii, nu se aventureaza in destinatii in care nu se simte in siguranta, prefera sa se relaxeze in statiuni luxoase, la munte sau la mare si sa viziteze orase culturale. Are nevoie de o vacanta care sa ii ofere diversitate. Destinatii recomandate: Mexic – Cancún, Italia – Florenta.

Varsator

Asteapta vacanta cu nerabdare, ii place sa calatoreasca alaturi de prieteni, nu se organizeaza cu mult inainte ci isi face planul pe loc astfel este intotdeauna pregatit de plecare. Cheful de distractie si voia buna nu ii lipsesc din bagaj. Il bucura sa ajunga in destinatii unice si sa practice sporturi extreme. I se potrivesc de minune ofertele last minute, in locuri exotice. Destinatii recomandate: Zanzibar, Grecia – Santorini.

Pesti

Vacanta ideala este una plina de romantism alaturi de partener. Isi doreste sa evadeze din viata reala, intr-o locatie de vis, pe o plaja exotica unde totul sa fie ca intr-o poveste. Nu se ocupa de detalii ce tin de planificare, organizare, buget. Visator si creativ, in vacanta se relaxeaza prin implicarea in tot felul de activitati artistice. Alege destinatii in preajma apelor sau croaziere. Destinatii recomandate: Mauritius, Spania – Barcelona.

Ce zodii sunteti si unde va doriti sa mergeti in vacanta?

Sursa foto: pixabay.com 

Daca doresti o astrograma, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Andreea Dinca