Astrologie

#zi benefica zodie #zi norocoasa #zodii #astrologie

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Care este ziua ta norocoasa in functie de zodie

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Care este ziua ta norocoasa in functie de zodie

"Norocul este ceea ce se intampla atunci cand pregatirea intalneste ocazia" spunea Senaca, astfel stiind cand este ziua ta favorabila poti actiona cu mai mult curaj si incredere, stiind ca stelele sunt aliniate pentru tine. In functie de semnul zodiacal, fiecare are o zi din saptamana benefica, in care poate incepe unele activitati, face unele alegeri sau intreprinde diverse lucruri etc. Nu este obligatoriu ca acea zi sa fie intotdeauna minunata pentru tine, dar este o referinta interesanta de care poti tine cont, daca o zi iti poate aduce mai multe avantaje decat alta, nu ai nimic de pierdut!

Luni – Rac

Guvernat de Luna, ziua cea mai norocoasa si prietenoasa pentru Rac este lunea. Aceasta zi este extraordinara pentru tine sa-ti asculti intuitia, sa-ti faci un plan pentru viitor, sa incepi lucruri noi, sa iesi cu familia si cei dragi la masa, sa inchei cu succes o afacere, negociere sau sa-ti dezvolti creativitatea. Sensibilitate intensa, te poate ajuta meditatia, muzica relaxanta sau plimbarile in aer liber. Este momentul sa ai incredere in visurile tale si sa-ti imbunatatesti receptivitatea!

Marti – Berbec si Scorpion

Fiind guvernati de planeta Marte, zodiile Berbec si Scorpion impart aceasi zi norocoasa. Energia acestei zile confera putere, curaj, perseverenta, agresiune. Dorinta de competitie, spiritul cuceritor, nevoia de afirmare sunt activate in ziua de marti. In aceasta zi, nativii pot incepe o dieta sau stil de viata sanatos, sa-si imbunatateasca abilitatile de conducator, sa-si assume anumite riscuri, sa-si organizeze agenda si sa-si asume noi responsabilitati, sa inceapa sau sa finalizeze unele proiecte, sa ia decizii importante.

Miercuri – Gemeni, Fecioara

Ziua din mijlocul saptamanii este norocoasa pentru zodiile, Gemeni si Fecioara, acestea fiind guvernate de Mercur. O zi splendida pentru a reflecta asupra lucrurilor infaptuite dar si pentru a imbunatati si a continua cu incredere si hotarare ceea ce a fost inceput. Miercurea este ideala pentru comunicare si miscare, astfel programati intalniri in aceasta zi, in special daca trebuie sa negociati, raspundeti la corespondenta, redactati documente si contracte, cititi o carte sau faceti o mica excursie in afara orasului.

Joi – Sagetator si Pesti

Se poate spune ca este ziua cea mai optimista si norocoasa din saptamana, fiind asociata lui Jupiter, Marele Benefic, guvernatorul zodiilor Sagetator si Pesti. Ambele semne se bucura de intelepciune, pozitivitate, incredere in propriile forte, expansiune, generozitate, crestere personala, noroc si armonie. In aceasta zi, puteti sa rezolvati diverse probleme, sa va extindeti afacerile, sa studiati, sa calatoriti, sa revizuiti proiecte, investitii, sa petreceti timp minunat cu familia si prietenii.

Vineri – Taur si Balanta

Fiind guvernate de Venus, Micul Benefic sau Planeta Iubirii, zodiile Taur si Balanta impart aceasi zi norocoasa. Vinerea este plina de iubire, bunavointa, veselie, pasiune, entuziasm. O zi minunata pentru acesti nativi in care sa se bucure de activitati care le fac placere, sa creeze armonie in jurul lor facand multe fapte bune, sa iasa cu prietenii, sa petreaca timp romantic cu partenerul, sa isi foloseasca creativitatea, sa-si foloseasca talentul artistic, imaginatia, sa puna bazele unei actiuni.

Sambata – Capricorn si Varsator

Prima zi din weekend este norocoasa pentru zodiile, Capricorn si Varsator, acestea fiind guvernate de Saturn. Energia acestei zile inspira la actiune, realizare, productivitate. Momentul potrivit pentru a incepe si termina mici proiecte sau treburi ce au legatura cu locuinta, pot face planurile pentru saptamana urmatoare, pot analiza ce imbunatatiri se pot aduce proiectelor. Aceste semne zodiacale pot alege ca in ziua de sambata sa-si creeze un angajament saptamanal, un fel de ritual, precum masa impreuna cu prietenii, vizita unor rude, iesirea in oras la un ceai sau un film etc.

Duminica – Leu

Duminica este ziua norocoasa a zodiei Leu, guvernata de Soare, simbol al vietii. Aceasta zi ii ajuta sa se exprime mai bine decat celelalte, sunt energici si plini de vitalitate, dornici sa iasa in lume, sa se inconjoare de persoane dragi, sa-si manifeste spiritul exuberant, vesel, comunicativ si creativ. Ziua potrivita pentru rasfat, relaxare, odihna, socializare cu prietenii, activitati placute alaturi de familie, tratamente Spa si masaj, plimbari in natura, inceperea unei calatorii, organizarea unui plan pentru viitor.

Sursa foto: greatist.com 

Daca doresti o astrograma, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Andreea Dinca